U bent hier:

AFGELAST: Drumming - Anne Teresa De Keersmaeker / Rosas CANCELLED

+1 punt

Opgelet: deze voorstelling is afgelast om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. We onderzoeken of we de voorstelling later kunnen hernemen.
Om de speelreeks in schoonheid af te sluiten, besloot Rosas twee voorstellingen gratis te livestreamen. Houd op de avonden van vrijdag 30 en zaterdag 31/10 onze website en sociale media in de gaten om mee te genieten!
Drumming (1998) keert terug naar Brussel! Het is een van Anne Teresa De Keersmaekers meest iconische choreografieën, gemaakt op de gelijknamige minimalistische muziek voor percussie van Steve Reich. Vertrekkend vanuit één enkel ritmisch motief ontplooit zich een rijke variëteit aan texturen (drums, hout, metaal, stem…). Door kleine versnellingen ontwrichten de muzikanten bijna onmerkbaar hun unisono waardoor er een eindeloos spel van canons ontstaat. In de dans gebeurt hetzelfde: één enkele bewegingszin waaiert uit in eindeloze variaties in tijd en ruimte. Wanneer de muziek stopt en de lichamen tot stilstand komen, besef je pas wat je hebt meegemaakt: een golf van pure dans en pure klank, een draaikolk van levensenergie.
 
‘This fusion of atomic precision and raw energy is one of the masterpieces of the late 20th century.’ – THE GUARDIAN

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Rosas
Van Volxemlaan 164
1190 Vorst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 oktober 2020 tot 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02-201.59.59
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kaaitheater
Contact info@kaaitheater.be
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS