U bent hier:

AFGELAST Dag & nacht koers - Michel Wuyts & Geert Vandenbon

Lezing of congres Samenleving

Als de avond valt, worden wielrenners... mensen als u en ik.
Sinds eind 2012 brachten Michel Wuyts & Geert Vandenbon meer dan vijftig voorstellingen van "Planeet Koers", een mix van hartige wielerverhalen en inspirerende liedjes. In het seizoen 2016-2017 slaan ze de handen weer in elkaar met "Dag & Nacht Koers!"

Koers heeft 2 gezichten. Op klaarlichte dag zoeft het peloton voorbij. Atleten op het toppunt van hun kunnen. Camera's draaien, spanning stijgt. De sprint is bloedstollend. Winnaars en verliezers wentelen zich in lof en gejammer. Woordenvloed vol drama en heroïek.

Als het circus halt houdt en de avond valt worden atleten mensen. Vlees en bloed. Karakters. Met ambities en dromen, met blessures en twijfels. De benen blijven stil en het brein gaat draaien.

In "Dag & Nacht Koers!" fietst Michel Wuyts door het hoofd van de grootste karakters... Wiet en zwart. Laagje na laagje deelt hij hun ziel met de toeschouwer. En hun verhalen. Hij vertelt honderduit. Grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt.

Al 25 jaar lang is wielerman Michel Wuyts de stem van de koers bij ons. Hij observeert en analyseert. Hij praat vanuit de buik van het peloton en kneedt koers tot zijn eigen verhaal. Spits en verrassend: "97% van wat ik vertel is waarheid. Aan de luisteraar om te ontdekken waar de 3% zit."

In "Dag & Nacht Koers!" trekt hij op met Geert Vandenbon. Rustbrenger en gangmaker. Gewapend met een gitaar, versterken zijn liedjes Michels woorden. Michel en Geert maken gebruik van prachtige wielerfoto's die verhalen en songs voeding geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC de Plak
Servaasplein, 14
3590 Diepenbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 15 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 8,00 €; 55+: 8,00 €; -26: 6,00 €; kassa: 10,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie dienst vrije tijd Diepenbeek
Contact vrijetijdsloket@diepenbeek.be
011-491 900
Trefwoorden schermen