U bent hier:

AFGELAST - Bloemen- & hoevemarkt Stad Menen

Markt of braderie Landbouw en platteland

Fleurig, geurig, plezant en sfeervol … op zaterdag 25 april van 8:00u tot 13:00u wordt de Grote Markt te Menen omgetoverd tot een oase vol bloemen. We zijn intussen toe aan de 48ste editie van de Bloemen- & hoevemarkt.
Niet alleen bloemen- en plantenkwekers stallen hun kleurrijke koopwaar uit. Ook zal je kunnen genieten van heerlijke hoeveproducten en smakelijke streekspecialiteiten. Ambachtelijke producten van eigen bodem komen aan bod.

Randanimatie

Trap zelf je eigen verse smoothie bij elkaar: plezant om zien én doen! Bij de stand van de toeristische dienst van Menen maak je kennis met de groene plekjes in de regio. Hou je van schilderijen van tuintaferelen, bloemstukjes, sieraden, leuke hebbedingetjes en kristallen voor bloemen? Dan ben je bij de standen van de kunstambachten aan het juiste adres. Heerlijke ambachtelijke proevertjes krijg je aan de standen van de lokale handelaars. Aan de stand van het stadsbestuur kan je terecht voor inschrijvingen voor “Menen Bebloemd”, de gratis bebloemingswedstrijd over heel de stad.
Bovendien kunnen jong en oud genieten van sfeervolle muzikale omkadering.

Kleurwedstrijd en kinderanimatie

De kinderen kunnen hun hartje ophalen aan de grimestand en de andere kinderanimatie. Alle kinderen krijgen via de Meense kleuter- en lagere scholen een tekening mee. Breng je gekleurde tekening persoonlijk binnen aan de stand van de dienst evenementen op 25 april tussen 8:00u en 13:00u en maak kans op schitterende prijzen!

Kortom, voor jong en oud valt er op de Bloemen- & hoevemarkt wat te beleven. Jouw aanwezigheid maakt de gezellige sfeer compleet!

Randanimatie:
09u30 - 10u00 dansoptreden MarieFlo's
09u30 – 12u30 kindergrime
09u30 – 12u30 kinderanimatie Elpee – ballonnenplooien
10u00 – 12u30 optreden Rekkems Dorpsmuziek
Doorlopend: inschrijvingen Menen Bebloemd en inleveren kleurplaten voor kleurwedstrijd

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Groentemarkt Menen
Groentemarkt Menen
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 25 april 2020
Organisatie Stadsbestuur Menen
Contact evenementen@menen.be
056 529 412