U bent hier:

Aeginor duikinitiatie

Heb je interesse om de wondere onderwaterwereld al duikend te leren kennen? Wij bieden je de mogelijkheid om je droom waar te maken. Onze duikclub beschikt over een leuke groep ervaren duikers die je een geweldige eerste ervaring kunnen geven in de veilige gecontroleerde omgeving van het zwembad Vita Den Uyt in Mol. Hierna kan je vrijblijvend nog twee lessen volgen die je een idee geven wat er verder moet gebeuren om een echte duiker te worden. Zo kan je samen met ons de prachtige Belgische en misschien wel verre exotische internationale wateren exploreren.
Wij starten deze initiatie met een korte theoretische uitleg van een half uur. Hierna word je ingedeeld bij je individuele begeleider. Samen met je begeleider gaan we dan een aantal oefeningen doen in het zwembad.

Om je in te schrijven voor deze initiatie vragen wij om enkele gegevens door te sturen naar info@aeginor.be:
- naam
- voornaam
- geboortedatum
- email-adres
- gsm-nummer
- schoenmaat
- maat T-shirt
Met deze gegevens kunnen wij zorgen voor het nodige materiaal in de juiste maten zodat de initiatie comfortabel kan verlopen. Indien je later wijzigingen in deze gegevens wil aanbrengen kan je dit doorgeven via hetzelfde emailadres info@aeginor.be. Hopelijk tot dan.

Info

Waar Binnenzwembad Vita Den Uyt
Rode-Kruislaan 18
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 2 oktober 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Prijs gratis
Organisatie Duikschool Aeginor
Contact info@aeginor.be
0495543527