U bent hier:

Adriaan Van Den Hoof - Ja, maar eerst een diploma

Theatervoorstelling Humor comedy

HUMOR - “Al tien jaar en vijf voorstellingen. Had ik het geweten... Ik was er opnieuw aan begonnen.”
Na vier succesvolle theatershows kruipt Adriaan nog maar eens op het podium, geflankeerd door muzikant Tom ‘Pele’ Peeters. Het wordt een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden over: Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Ik dacht het niet!

Ja, maar eerst een diploma wordt een, bij momenten, hilarische zoektocht die zich op blote voeten over een muzikaal tapijt begeeft.

De natuurlijke habitat van Adriaan Van den Hoof is het podium. Of het scherm. Of de radio. Je kent hem van het onvergetelijke Vaneigens uit Man bijt hond, de Kakkewieten (samen met Dimitri Leue, Pieter en Tine Embrechts). Hij presenteerde Comedy Casino, maakt als MC Loveboat deel uit van het dj-collectief Discobar Galaxie en was te zien in televisieprogramma’s als De Slimste Mens ter Wereld, Tegen de Sterren op en het met een Emmy Award bekroonde Sorry voor alles.

“Mornings are for coffee and contemplation.”
- Chief Hopper, Stranger Things

“Een onweerstaanbare performer.” **** - De Morgen

“Van den Hoof zoals we hem graag zien, de grappige verteller die met grote ogen en ongeremd jeugdige frisheid naar zijn omgeving kijkt.” **** - De Standaard

Spel en tekst Adriaan Van den Hoof
Muziek Tom ‘Pele’ Peeters

INKOM € 18 / + 60 € 16,20 / - 26 € 12,60

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 30 november 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €; +60: 16,20 €; -26: 12,60 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie UiT in Lint