U bent hier:

Activak jeugdvakanties – Spring- en dressuurkamp

+1 punt 10 jaar

Jij bent al een gevorderde ruiter en wil wel eens kijken hoe je jouw paardrijdskills kan vergroten, maar je weet niet zo goed met wat?
Zomerkampen: Spring- en Dressuurkamp Jij bent al een gevorderde ruiter en wil wel eens kijken hoe je jouw paardrijdskills kan vergroten, maar je weet niet zo goed met wat? Dan is dit zomerkampk misschien wel eens jouw kans!Stap, draf en galop kan je met je ogen dicht en ook zelf je paard opzadelen vormt geen probleem? Dan ben jij echt wel klaar voor een volgende stap. Op dit paardrijkamp laten we je proeven van 5u initiatielessen dressuur of kan je 5u lang de wereld van het springen ontdekken. Op die manier kan je ontdekken of één van deze twee disciplines iets voor jou is en misschien word jij dan binnenkort wel onze nieuwe Belgische kampioen. Zoals echte paardrijdliefhebbers, zullen wij ook helpen met het verzorgen van de paarden.Na een vermoeiende dag, kan je een plonsje nemen in het verwarmde zwembad op het domein. OPGELET:Voor dit kamp moet je een gevorderde ruiter zijn die stap, draf en galop goed beheerst. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Info

Waar Manege t Hoefijzer
Dreef 14
9255 Buggenhout
Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 10+
Prijs

€ 389,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Activak vzw
Contact info@activak.be
03 569 98 42
Trefwoorden paardrijkampen, nieuwe vakantie, zomerkamp, Met overnachting
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Activak jeugdvakanties – Spring- en dressuurkamp op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS