U bent hier:

Activak jeugdvakanties – Paardenmix

+1 punt 10 jaar

Op één kamp proeven van verschillende onderdelen uit de paardensport? Dat kan op dit paardrijkamp. Een beetje dressuur, wat springen, wat gewoon rijden, een heuse buitenwandeling of mennen... je zal het deze week allemaal mogen beleven!
Zomerkampen: paardrijkamp met een mix Houd je van paardrijden, maar heb je eens zin om er wat meer pit in te steken? Dan is Panhof in Peer deze week the place to be tijdens dit zomerkamp!Ervaren paardrij-instructeurs bieden je deze week een heuse mix van paardrij-activiteiten aan. Wil je een dressuurles of wil je aan jumping doen? Dan ben je op dit paardrijkamp aan het juiste adres!Ons programma wordt verder gevuld met een dagtocht te paard, een menles en een les natural horsemanship. Daarbuiten gaan we de paarden verzorgen en uiteraard vertroetelen.Voel jij het al kriebelen? Schrijf je dan als de bliksem in! Onze animatoren staan al klaar om jullie een paardrijkamp te laten beleven dat je niet snel zult vergeten!Opgelet!Het is zeer belangrijk dat je stap, draf en galop goed beheerst om deel te kunnen nemen aan dit paardenmixkamp. En uiteraard kan je ook zelf je paard op- en afzadelen. Op zondag doen we een testles, en op basis hiervan zal bepaald worden of je kan blijven voor het kamp.

Info

Waar Manege Panhof
Panhovenstraat 5
3990 Peer
Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 10+
Prijs

€ 305,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Activak vzw
Contact info@activak.be
03 569 98 42
Trefwoorden paardrijkampen, Actieve vakantie, paardrijtochten, zomerkamp, Met overnachting
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Activak jeugdvakanties – Paardenmix op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS