U bent hier:

Acteer cursus bij Intensive Acting Studios

Cursus of workshop Tekst en muziektheater

Er zijn veel redenen om te leren acteren. Misschien wil je graag zélf een filmster worden, in een tv-serie meespelen of je meten met de beste acteurs die geregeld op het scherm prijken. Of misschien zoek je gewoon een leuke hobby, vind je het boeiend om jouw acteervaardigheden aan te scherpen, of wil je aan jouw zelfbeeld werken. Badass Intensive Acting Studios is er voor iedereen, jong en oud, ervaren rot en beginneling.
De laatste tijd bundelt Badass Intensive Acting ook steeds vaker de krachten met de bekendste leraars uit Hollywood – je weet wel, de coaches van grootheden als Anthony Hopkins, Brad Pitt, Scarlet Johansson, Jennifer Aniston, Will Ferrell, Giovanni Ribisi, Matthew Perry, Drew Barrymore en vele anderen. Dat uit zich al een paar jaar in buitenlandse workshops, terwijl er ook geregeld gastleraars naar de Intensive Acting Studios worden gehaald.

Tijdens de komende weken volgt er op de meeste lessen in Leuven en Gent een workshop van 2 uur met twee verschillende acteerleraars uit Hollywood: Richie Chance, de zoon van Bobbie en Larry Chance, die zich heeft gespecialiseerd in het coachen van filmsterren en die door de filmstudio’s zelf vaak naar de set wordt gehaald om hun acteurs te verbeteren – zelfs als het bekende koppen zijn – en J.D. Ferrantino, die zich vooral heeft toegespitst op het trainen van acteurs voor tv en die ook zijn eigen ‘castingagency’ heeft. Beide toppers verbinden zich op lange termijn met Badass Intensive Acting en zullen vanuit Los Angeles live les geven. Niets is opgenomen, alles is ‘in real time’, en er is buiten de les zelf ook tijd en ruimte om vragen te stellen.

Onze reguliere cursus houdt de volgende dingen in:

* 10 keer les, telkens 4 uur lang, in Leuven (woensdagavond en/of zaterdag), Gent (zondag) of Bredene (zondag), of privé

* 3 gratis gastlessen van bekende Vlamingen of specialisten (zoals stemcoaches of improvleraars)

* 1 flesje water per les

* 1 traktatie na de les

* Syllabus

* Hulp bij cv

* Auditietraining

Bovendien kan je ook kiezen voor onze Physical Acting-cursus. Dat is een extra anderhalf uur voor de lessen op zaterdag of zondag waarin je leert hoe je moet ‘vechten’ voor een camera, hoe je allerlei wapens moet acteren, hoe een politieagent een ruimte doorzoekt, hoe je kunt vallen, hoe stunts in elkaar zitten, enzovoort.

Vraag ook zeker eens naar onze vele workshops en onze andere cursussen (hypnose, leugendetectie, NLP, schrijven, communicatie en Engelse uitspraak).

Jouw inschrijving is compleet na het storten van 590 euro (voor 10 lessen) of 790 euro (voor 10 lessen + 10 Physical Acting-lessen) te storten op rekeningnummer BE29 9731 1794 5364, op naam van Dirk Vandereyken, en ons een mailtje te sturen op dirk@badass.be. Ook bellen op +32 (0)494 38 27 44 kan. Meer info: www.intensiveacting.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 oktober 2018 tot 28 december 2019
Prijs
Basistarief: 590,00 €
€ 590,0
Contact dirk@badass.be