U bent hier:

Achter de schermen van Cinema Rix en inspirerende sessies duurzame mode

Markant Deurne is een nieuw vrouwelijk vrijetijdsnetwerk dat vrouwelijke ondernemers graag in het licht stelt. Laat je lekker inspireren door drie pittige dames en keer gegarandeerd met creatieve ideeën huiswaarts.
Cinema Rix is veel meer dan een cinema. Het is vooral een ontmoetingsplek. Coördinatrice Chantal Boes neemt je mee achter de schermen en vertelt graag het hele verhaal.

We horen meer en meer over duurzame mode. Maar wat betekent dat eigenlijk? En hoe kan jij het in jouw leven integreren? Bie Noé van B.right helpt je ontdekken dat het niet enkel over mooie, eerlijke, ecologische en betaalbare mode gaat maar ook over hoe wij een relatie met onze kleren kunnen opbouwen.

Fadime Tezerdi, bezielster van IetStof vzw, brengt wekelijks diverse culturen samen om in haar atelier in Hoboken aan de slag te gaan met textiel. Tijdens deze naaiworkshops krijgen kleren een tweede leven en komen mensen samen om elkaar te leren kennen.

De leerrijke avond wordt afgesloten met een informeel netwerkmomentje en receptie.

Schrijf je gratis in voor deze inspirerende avond. inschrijven is wel verplicht: stuur een mailtje naar markantdeurne@gmail.com, met vermelding van je naam en telefoonnummer. Ladies only!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Deurne Rix
De Gryspeerstraat 86
2100 Deurne (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis