U bent hier:

Abattoir Fermé - Gonzo

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

“Uitzinnig rock-‘n-roll theater over de geschiedenis en excessen van het moderne Westen.” Zo omschrijft Abattoir Fermé hun nieuwe voorstelling ‘Gonzo’, waarin journalistiek, fictie, kunst en drugs met elkaar aanpappen.
De titel verwijst naar Hunter S. Thompson en zijn journalistieke stijl waarbij verslaggever en onderwerp lijken samen te vallen. Thompson - enfant terrible, excentriekeling, activist, wapengek, schrijver én icoon van de counterculture - is bekend van de verfilmde stream-of-consciousnessroman ‘Fear and Loathing in Las Vegas’. Daarin reist hij, stevig onder invloed van alles wat God verboden heeft, rond door een koortsig en turbulent Amerika van pretparken, raciale spanningen, paranoia en losgeslagen consumentisme.

Met ‘Gonzo’ graaft Abattoir Fermé naar de even hilarische als ontluisterende geschiedenis van het moderne Westen: van de rock-'n-roll van de fifties, via Vietnam en Watergate, naar de berghut waar Thompson zich een kogel door het hoofd joeg. En waar hij zijn as door een kanon de lucht liet inschieten.

Info

Waar VOORUIT
sint pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 januari 2019 tot 19 januari 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS