AAUW YZER VIII
18 nov
Afgelopen

Aauw Yzer VIII | A night full of Metal |Psychonaut, Captain Kaiser, Mantah, Second Hand Saints

OC De DjoelenSteenweg op Mol 3 2, 2360 Oud-Turnhout
Festival
Geschikt voor alle leeftijden

Info

Psychonaut

Nog maar pas uit het ei en toch al gelanceerd tot het sterrendom van de BelMetal. Het trio van Psychonaut breekt potten alwaar het passeert en zal ongetwijfeld exact hetzelfde doen op Aauw Ijzer. Voor wie het driekoppig Mechels monster nog niet van dichtbij zag: het is dreigend, dompelt je geleidelijk aan onder in een gloed om dan vurig te verschroeien. U weze gewaarschuwd!

Captain Kaiser
Vraag het de Oekraïners: een raket komt nooit alleen. En wij vuren botweg Captain Kaiser af. Of het zal aankomen? Ge moogt gerust zijn! De Kempengrond wordt stilaan per pot verkocht aan al wie een punk(rock)carrière ambieert, maar wij weten beter: het vlees en bloed moet hier gerijpt zijn om uit te kunnen halen als de heren van Captain Kaiser. Met een kakelverse LP onder de arm komen ze onze zaal nog eens ouderwets binnenstebuiten keren.

 

Mantah

Wie een blik werpt op onze affiche merkt een spanning op: dit jaar enkel beloftevolle groentjes op Aauw Ijzer? Dat valt te nuanceren. Neem nu Mantah. Ze zagen nog maar net het levenslicht, maar kunnen wel bogen op tonnen ervaring met ex-leden van Spoil Engine en Fields of Troy in de rangen. Een band die weet welke marsrichting het uit wil gaan. Met een stevige scheut nu-metal invloeden uit de 90’s en een ferme tik hedendaagse metalcore hebben ze een unieke klank gevonden. En vooral veel goeie poeier! Komt dat proeven.

Secondhand Saints

Openen doen we steeds met een ferme, energieke stoot. Mocht het al nodig zijn, zullen deze ambitieuze zelfverklaarde Heiligen van de Kringwinkel je met gepaste aandrang op temperatuur brengen. Denk zware en cleane vocalen, catchy melodieën, stevige baspartijen. Denk onversneden metalcore van de bovenste plank. Denk Parkway Drive. Of laat je hersenpan op non-actief en geef je lijf over aan deze zeskoppige formatie.

Grote zaal, staand publiek www.aauwyzer.be Voorstelling in samenwerking met partner Aauw Ijzer

Grote zaal, staand publiek www.aauwyzer.be

Wanneer?

tot
Afgelopen

Geschikt voor

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 25,00
Voorverkoop€ 20,00
Kassa€ 25,00
UiTPASKansentarief met UiTPAS Kempen € 5,00