U bent hier:

Aardbeien in januari

Concert Amusementsmuziek Pop en rock

Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Riet schreef nummers geïnspireerd door een periode waarin ze opnieuw begint, veel mensen tegenkomt, en ook zichzelf.
Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Meer dan ooit RIET dus.


Terwijl ze al een tijdje succes oogst met projecten zoals ‘Jackobond zingt Marva’, schrijft Riet verder aan eigen nummers. Liedjes, geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze opnieuw begint, veel nieuwe ontmoetingen heeft, maar ook af en toe zichzelf tegenkomt.


Raf Walschaerts van Kommil Foo is een belangrijk klankbord voor Riet tijdens het schrijven. Naast Raf werken ook Frank Vander linden en Bart Peeters mee op haar nieuwe plaat.


Het album ‘Aardbeien in januari’ komt uit in het najaar. Daar hoort deze theatertournee bij. RIET kan niet wachten om de plaat live aan je voor te stellen.


Met: Riet Muylaert – zang, piano, Stefan Wellens – altviool, gitaar, beats, backings

www.rietmusic.be


Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.


Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.


We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

- Voel je je ziek? Blijf thuis!

- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  

- Draag een mondmasker.

- Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).


 


Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.


 

Info

Links
Waar GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 21 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 20,00; voorverkoop: € 18,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper