U bent hier:

Aan tafel met Ish Ait Hamou - Feest van het Falen

Festival Samenleving

Gastheer Ish Ait Hamou gooit enkele hot topics in onze soms falende samenleving op tafel. Hij nodigt zijn panelleden David Van Reybrouck, Alexandra Smarandescu, Rachid Atia en Maud Vanhauwaert uit om het gesprek aan te gaan, aan de hand van enkele pittige stellingen. En ook jij kan vanuit het publiek meestemmen en praten.
Aan tafel met Ish is stilaan een klassieker geworden bij Curieus. Een talkshow die elke keer verrast, omdat andere gasten zich buigen over de pijnpunten in onze samenleving. Een talkshow die echt de dialoog opzoekt, en mensen prikkelt niet in hun eigen grote gelijk te blijven vasthangen. Een talkshow die ook het publiek een stem geeft. Een talkshow die de vinger durft te leggen op wat wringt en schuurt en onrechtvaardig voelt in onze samenleving. Soms ontroerend, af en toe hilarisch, altijd uit het hart. Wedden dat ook jij je mening herziet doorheen de voorstelling?

Kijk om je heen, luister, begrijp en durf je mening bij te schaven.

Met live gecomponeerde faalpoëzie door Stijn De Paepe

Let op: je deelname is pas definitief wanneer je je online ingeschreven hebt voor de sessie op https://www.feestvanhetfalen.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 maart 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie curieus