U bent hier:

A happy rhythm comedy

Theatervoorstelling Humor en comedy

AkroPercu is een Belgisch gezelschap van muzikanten-komieken die volledig verslaafd (‘acro’ in het Frans) zijn aan percussie. Samen doorbreken ze de clichés rond klassieke percussie.

AkroPercu is een Belgisch gezelschap van muzikanten-komieken die volledig verslaafd (‘acro’ in het Frans) zijn aan percussie. De groepsleden zijn afkomstig uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië en leerden elkaar kennen tijdens hun studies in Bergen. Ze voelden allemaal de drang om de clichés rond klassieke percussie te doorbreken en besloten in 2012 de uitdaging aan te gaan. Zo zetten ze een eerste humoristische show op poten en voor ze het echt beseften, waren ze bekend. Het publiek vroeg om meer! Drie jaar lang werkten ze onvermoeibaar door aan hun nieuwste creatie. Ze klopten aan bij Kamel Benac, een van de oprichters van het Franse artiestentrio Les Poubelles Boys, die hun gekke ideeën nog meer uitstraling gaf. Intussen spelen ze de show al meer dan vier jaar op heel wat prestigieuze festivals!
Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar.Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar.

Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.


Voel je je ziek? Blijf thuis!
Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
Draag een mondmasker.
Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

 

Info

Links
Waar GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 22 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 20,00; vvk: € 18,00; Nachtvluchtabonnement: € 16,00; Nachtvluchtabonnement: € 16,00; student (-26 j): € 14,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de kam