U bent hier:

A grand night at the opera - BANG-UP OPERA

Theatervoorstelling Opera en operette

BANG-UP! OPERA maakt komaf met de oubollige reputatie van opera. Dit internationale gezelschap, bestaande uit studenten van de Vlaamse Operastudio in Gent, verwent het publiek met hoogstaande opera of musical en dit vaak op plekken waar je dit allerminst zou verwachten. Met de steun van de Vlaamse overheid.
In A GRAND OPERA NIGHT brengt BANG-UP! OPERA een modern liefdesverhaal in heuse Romeo en Juliet stijl. In deze romance worden vlot in het gehoor liggende aria’s aan elkaar geregen. Allicht kan u de bekende aria uit La Nozze di Figaro van Mozart lustig meefluiten en natuurlijk zal ook La Bohème van Pucinni en Carmen van Bizet onmiddellijk herkend worden. Romeo en Juliet van Gounod en La Traviata van Verdi worden eveneens glashelder gezongen en verweven in het verhaal naast vele andere

BANG-UP! OPERA maakt komaf met de oubollige reputatie van opera. Dit internationale gezelschap, bestaande uit studenten van de Vlaamse Operastudio in Gent, verwent het publiek met hoogstaande opera of musical en dit vaak op plekken waar je dit allerminst zou verwachten.

Een wervelende show met sterke choreografieën, kostuums, drama en veel passie !


Met de steun van de Vlaamse overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Corren
Van Frachenlaan 24A
1820 Steenokkerzeel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 28 maart 2014
Prijs
VVK €12 KA €15 Groepstarief vanaf 5 tickets €10,8
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurdienst Steenokkerzeel
Links