U bent hier:

74ste Luchtbal Volkskermis

Luchtbal Volkskermis is een traditierijk evenement dat al sinds 1946 elk jaar plaats vindt in de Noord-Antwerpse wijk Luchtbal, dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers. De jaarlijkse grote openluchtrommelmarkt, de gevarieerde attractieve kindernamiddag en de traditionele moederhulde zijn zoals steeds de trekpleisters en alles is GRATIS toegankelijk. Dit jaar is er opnieuw een tent opgesteld op het kermisterrein, waar de bezoekers ook bij eventueel regenweer probleemloos hun snacks, ijsjes, pannenkoeken of frietjes kunnen consumeren. Ook op het groot openluchtterras en in het praatcafé "Onder Toren" is er drank- en eetgelegenheid aan zeer democratische prijzen. Zoals elk jaar worden naast de wijkbewoners weer vele uitgeweken Luchtballenaren verwacht om elkaar nog eens te ontmoeten en bij te praten, terwijl de nieuwe wijkbewoners kunnen kennis maken met elkaar en met deze volkse traditie.
PROGRAMMA

VRIJDAG 9 AUGUSTUS: Barbecue in de tent, vanaf 19 uur. Graag vooraf inschrijven (20 € volwassenen, 10 € kinderen tot 10 jaar, te betalen de avond zelf).

ZATERDAG 10 AUGUSTUS: Grote openlucht ROMMELMARKT van 10u00 tot 17u00, met doorlopend aanbod van snacks en drank voor iedereen.

ZONDAG 11 AUGUSTUS: Gevarieerde KINDERNAMIDDAG (tot 12 jaar) met o.a. circusoptreden, springkastelen, schminksters, paardenmolen, ballonnenmannen, gratis versnapering... Horeca beschikbaar voor ouders en andere bezoekers.

DONDERDAG 15 AUGUSTUS: Om 10u30 Moederhulde in de kerk en om 12 uur wordt een uitgebreid feestmaal geserveerd (26 € volwassenen, kinderen 13 €, vooraf inschrijven, betalen de dag zelf).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Luchtbal, aan de kerk
Canadalaan 103-109
2030 Antwerpen 3 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 augustus 2019 tot 15 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact par35@scarlet.be
03 541 02 14