U bent hier:

7 de Oppenheimers Bloesemterras en Wandeling

Concert Amusementsmuziek

Al voor de zevende keer stellen we ons bloesemterras en wandeling voor. Dit zal doorgaan op zondag 22 april 2018, en zoals steeds kiezen de Oppenheimers ervoor om hun concert te geven in B&B ’t Maanhof Bergstraat 8 te 3891 Borlo. We hopen natuurlijk op een stralende zon, zodat alles kan doorgaan op de vernieuwde binnenkoer van de vierkantshoeve. Bij slecht weer wijken we uit naar de grote gerenoveerde schuur van ’t Maanhof.
In deze bloesemtijd kan een bloesemwandeling niet ontbreken. Het is juist daarom dat we voor onze fans en de liefhebber een bloesemwandeling organiseren. Om 13u vertrekt de begeleide wandeling van ongeveer 5 km, door de ervaren gids wordt alle uitleg over bloesems en omgeving uit de doeken gedaan. Vanaf 15u verzorgt de blaaskapel een sfeervol optreden, waarvan je kunt genieten met een streekbiertje of een lekker stuk Limburgse vlaai met geurende Koffie. En omdat de Oppenheimers, nogal eens verrassend uit de hoek willen komen stellen we onze eigen ‘private label Oppenheimer koffie’ voor. Ontwikkeld in samenwerking met de Truiense koffiebranderij Gimo kun je voor de eerste keer van onze eigen smaakvolle koffie genieten op het bloesemterras.

De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers met de medewerking van Anja & Marc van ’t Maanhof.


Voor meer info:

www.oppenheimers.be
info@oppenheimers.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't maanhof
Bergstraat 8, Borlo
3800 Sint-Truiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 22 april 2018
Organisatie oppenheimer blaaskapel