U bent hier:

62° Tuindagen van Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.
In het vooruitzicht van de Gentse Floraliën die vanaf 1 mei t/m 10 mei 2020 plaats zullen vinden, zal 'Gent en zijn streekproducten’, waaronder de Gentse azalea, het thema van de komende editie van de Tuindagen zijn. Of misschien heb je meer interesse in een van vele workshops en demonstraties. Bezoek onze website en facebookpagina voor up-to-date nieuws.

Gratis voor alle kinderen: een kinderboerderij en een heus kinderdorp met allerlei leuke en leerzame activiteiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Park van Beervelde
Beervelde-dorp 75
9080 Beervelde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 oktober 2019 tot 13 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Voorverkoop: 10,00 €; Kinderen t.e.m. 14 jaar: 0,00 €; Groepen min. 25 pers.: 8,00 €; Weekendticket 3 dagen: 15,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie De Vrienden van het Park
Contact info@parkvanbeervelde.be
093568182
Links
Trefwoorden tuinbeurs, antiek brocante vintage, tuinmeubelen, kunst, bloemen, planten, Fruitbomen