U bent hier:

50 jaar Jeugdboekenmaand: tentoonstelling

In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Een uitgelezen kans om het lezen te vieren! Want lezen doen we allemaal: sommigen lezen veel, anderen alleen als het moet. De meeste mensen lezen soms, af en toe, hier en daar. Sommige lezers lezen samen, veel lezers lezen voor. De één leest dikke boeken, de ander dunne. Met of zonder prentjes, stripverhalen of de krant. Of een moppenboekje op het toilet. Lezen is altijd en overal een feest!
De hele maand maart kan je tijdens de openingsuren van de bibliotheek de tentoonstelling 50 jaar Jeugdboekenmaand bezoeken. Ontdek hoe de activiteiten, spelletjes en gadgets doorheen de jaren geëvolueerd zijn. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Stedelijke Openbare Bibliotheek Diest
Grauwzustersstraat, 10
3290 Diest

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 maart 2021 tot 31 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stedelijke Openbare Bibliotheek Diest
Contact bib@diest.be
013326930
Trefwoorden jeugdboekenmaand21, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over 50 jaar Jeugdboekenmaand: tentoonstelling op UiTmetVlieg.be