U bent hier:

4e editie van "Poëzie in de bib" met dichteres Moya De Feyter

Lezing of congres Poezie

Op vrijdag 31 januari kan je in de bib van Vilvoorde vanaf 19u30 terecht voor de opening van de 4de editie van Poëzie in de Bib, een gedichtententoonstelling die opgebouwd is met ingezonden teksten.
Enkele van de deelnemende dichters zullen hun werk op de planken brengen. Als centrale gast van de avond leest schrijfster en dichteres Moya De Feyter voor uit eigen werk.

Moya De Feyter schrijft theaterteksten, proza en poëzie. In 2015 won ze Frappant, in 2017 de Poëziewedstrijd van de Universiteit Antwerpen en in 2012 én 2017 haalde ze de finale van Write Now. In 2018 was Moya onder meer te gast op de Nacht van de Poëzie. Haar alter ego Ambrosia is een van de literaire lichtekooien in het Poëziebordeel. Teksten werden gepubliceerd in Kluger Hans, Op Ruwe Planken en Deus ex Machina. In het voorjaar van 2018 verscheen haar opgemerkte debuutbundel Tot iemand eindelijk. Eind mei 2019 kondigde de auteur met een bijzondere literaire performance haar nieuwe bundel aan. Massastrandingen is een caleidoscopisch prozagedicht. Het is een poging om op de kieren te dansen, tussen afgrond en verwachting, tussen mens en zeezoogdier.

De gedichtententoonstelling loopt tot en met zaterdag 26 februari en is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Met subsidies van Literatuur Vlaanderen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Vilvoorde
Grote Markt 9
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Vilvoorde
Trefwoorden gedichtendag 2020, Literatuur