U bent hier:

21ste Fietszoektocht van Natuurpunt Moervaart-Zuidlede

Natuurpunt afdeling Moervaart-Zuidlede richt voor de 21ste keer een fietszoektocht in die doorgaat van begin juli 2020 tot en met 27 september 2020. Het is prettig fietsen door de natuur, onderweg kan je zoeken naar de antwoorden op 20 vragen, 10 foto's en 1 algemene vraag waarmee je extra punten kan verdienen.

Deelnameformulieren zijn te koop op diverse plaatsen, raadpleeg onze website www.heidebos.be (onder activiteiten) of mail naar vanackernorbert@gmail.com

Antwoordformulieren dienen uiterlijk op zondag 27 september binnen te zijn om 20h00 op het volgende adres: Norbert Van Acker, Persijzerstraat, 23, 9080 Zaffelare. Enkel de originele genummerde antwoordformulieren met rode stempel die duidelijk zijn ingevuld zijn geldig.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 16 oktober om 20h00 in het Woon- en Zorgcentrum Sint-Vincentius, Kan.P.J.Triestlaan, 4 te Zaffelare (locatie onder voorbehoud van de ev. dan nog geldende Corona-maatregelen). Op het programma staat een natuurreportage met spreker of natuurfilmpje, een pauze, een power presentatie  met de correcte antwoorden, prijsuitreiking en daarna gelegenheid tot napraten.

Een gouden raad: begin er op tijd aan, zodoende heb je nog de tijd om de tocht een tweede maal te doen en kan je gemakkelijker de ontbrekende antwoorden terugvinden. We kozen voor een tocht langs landelijke en fietsvriendelijke wegen. De plaatsen waar verkeersdrukke wegen moeten gekruist worden zijn aangeduid met “voorzichtig”. Elke deelnemer wordt geacht zich aan de verkeersregels te houden en zo te zorgen voor de eigen veiligheid. We wensen jullie veel fietsplezier.

Verkooppunten staan ook op www.heidebos.be/verkooppunten

We wensen jullie alvast veel fietsplezier!

Info

Links
Waar 7 verschillende startplaatsen
Dam
9180 Moerbeke-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Reservaties Inschrijven Inschrijven
Organisatie Natuurpunt Moervaart-Zuidlede
Contact vanackernorbert@gmail.com
09 355 86 67
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving, landschap, trage wegen , cultuur in de natuur, Bevestigd2020