U bent hier:

2020 - Woodman

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Woodman is het kersverse geesteskind van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. Ze speelden bij ons eerder al hun ‘You may now kiss the bride’ en ‘Lost Boys’. Tanya Zabarylo speelt uitzonderlijk in de plaats van Evelien Bosmans. In ‘2020’ trekken ze op onderzoek naar wat houvast biedt.

Woodman is het kersverse geesteskind van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. Ze speelden in Zwaneberg eerder al hun ‘You may now kiss the bride’ en ‘Lost Boys’.

In ‘2020’ trekken ze op onderzoek naar wat houvast biedt. We bekijken de menselijke soort. Hoe geeft die zich een houding? En hoe krijgen we grip op ons leven en de mensen rondom ons? Tanya Zabarylo speelt uitzonderlijk in de plaats van Evelien Bosmans.

In 1891 droomt Paul Otlet van een kabinet dat alle menselijke kennis moet bevatten. In 1949 reist Alan Lomax van de V.S. naar Europa omdat hij alle volksliederen op plaat wil vastleggen. In 2006 destilleert Daniel Tammet een eigen taal en publiceert een woordenboek. In ‘2020’ nodigen ze je graag uit in de ‘Globe’, hun expokamer.

Info

Waar Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
Contact info@zwaneberg.be
015 25 07 70
Links
Trefwoorden evelien bosmans, joke emmers