U bent hier:

1917 - GEANNULEERD

Film Historische film

OPGELET: FILM GEANNULEERD // Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten een zo goed als onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afgeven waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen.
Opgelet: deze film werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten een zo goed als onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afgeven waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen.


Regisseur Sam Mendes slaagt erin om een aangrijpend, emotioneel gedreven oorlogsdrama uit te werken. De ingenieuze camerabewegingen nemen je als kijker letterlijk met de twee soldaten mee op tocht. Een epische film die razend spannend en overdonderend is. Een meesterwerk dat een groot scherm verdient.


1917 kreeg maar liefst tien Oscarnominaties en verzilverde drie Oscars.

Info

Links
Waar CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 maart 2021 tot 23 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 5,00
€ 5,0
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie Cultuurcentrum Schoten
Contact cultuurcentrum@schoten.be
Trefwoorden eerste wereldoorlog, oorlogsdrama, Sam Mendes, oscars