U bent hier:

12e editie Beachfeesten

Volleybalclub Gavere vzw is dit jaar aan haar 12e EDITIE toe van de BEACHFEESTEN! Ons vast concept van sport, festiviteiten en culinair plezier blijft een vaste waarde doorheen ons programma. Strandvoetbal,gras-en beachvolleybal,een stomende AfterWorkParty met pizzabar,een zuiders getinte fuif met tapas en pinchos walking dinner,een fiets-en motortocht en een heerlijke BBQ! Bekijk ook facebook!

De aftrap van de BEACHFEESTEN wordt gegeven op vrijdag 6 juli met het gekende zandvoetbaltornooi en een sfeervolle After Work Party met DJ Ignace tot in de vroege uurtjes.
Dit jaar is er zelfs een heuse PIZZABAR!

Op zaterdag 7 juli kunnen wielertoeristen hun kuiten al vroeg in de ochtend insmeren voor de jaarlijkse VCG Cycle Classic (65km of 95km).Wanneer de renners koers hebben gezet richting de Vlaamse Ardennen, maken de recreatieve competitiebeesten zich klaar om de gras –en zandterreinen te betreden.

Ook dit jaar is het bedrijventornooi terug van de partij. Zowel de geoefende spe(e)l(st)er als de recreatieveling is van harte welkom. Kortom, een leuke teambuildingsactiviteit samen met de collega’s!

Na een sportieve namiddag is het tijd voor een zuiderse maaltijd, een danspasje en verfrissende cocktails…FIESTA LATINA! Terwijl u geniet van heerlijke tapas en pinchos in de vorm van een walking dinner, samen met een heerlijke cocktail of een verfrissende Sangria, brengen DJ Pacha en DJ Pepe de avond op zweep met een mix van zuiderse ritmes: Salsa all styles, Bachata, Merengue, Reggaeton, Caribbean music, Kuduro, Cha cha cha, Mojitos & Latin House. Initiaties en demonstraties worden u die avond aangeboden door enkele professionele dansgroepen. Trek uw dansschoenen maar al aan, want het succes van vorig jaar smaakt zeker naar meer.

Op zondag 8 juli staat ‘de familie’ centraal op onze BEACHFEESTEN. Kinderen kunnen zich volop uitleven op de grasterreinen en in het springkastelenpark.Wil je graag een prinsesje worden of eerder een stoere spiderman? Kom dan zeker eens langs op onze schminkstand.

Tegelijkertijd bekampen de volleybaltoppers (dames en heren) van onze provincie elkaar op het zeezand tijdens de provinciale kampioenschappen beachvolleybal. Spektakel verzekerd!

Voor de brommerfanaten organiseren we dit jaar de 2e editie van de Bromde van Vlaanderen. Een prachtige tocht voor retro- en vespabrommers van 65km of 95km doorheen onze regionale trots: de Vlaamse Ardennen.

Een stevige maaltijd is dus zeker niet overbodig! Graag bieden wij iedereen ’s middags tegen een democratische prijs een heerlijke barbecue aan in de tent of buiten op ons zonnig terras.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Scheldebrug
Brandweerstraat 1
9890 Asper

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 juli 2012 tot 8 juli 2012
Prijs gratis
Organisatie Volleybalclub Felco Gavere
Contact info@beachfeesten.be
Links
Trefwoorden zomer, feest, bbq, dans, sport, fuif, volleybal, beachfeesten, brommer, schmink