U bent hier:

12-delige ochtendreeks natuurstem zang met Patricia Van Cutsem

Cursus of workshop Folk en wereldmuziek

De dag starten met zingen is de ideale manier om wakker te worden en geeft een energie boost!
Patricia deelt haar ervaring, kennis en aanstekelijk enthousiasme met iedereen die goesting heeft om zich helemaal vrij en in volle vertrouwen met haar/zijn stem te verbinden.
Deze reeks is zowel geschikt voor mensen zonder zang- of muzikale bagage, als voor meer ervaren zangers die wel eens graag solo zingen of improviseren. Ook mensen die zelf groepen begeleiden of met andere mensen samen zingen, vinden hier inspiratie in aanpak en liederen.
Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding brengt Patricia jou dichterbij jouw natuurstem, de stem waarmee je als vanzelf zingt, zoals mensen dat door de eeuwen heen deden tijdens feesten, werk, voor genezing. Je (her)ont-dekt de klankkleur, het timbre en de kracht van jouw unieke natuurstem.
Als opwarming bouwen we klankenreeksen (raga’s) op vertrekkend vanuit een grondtoon om toonafstanden te leren voelen in je lichaam en je eigen te maken. Hierbij werken we zowel aan onze eigen klank als aan de blend en dynamiek tussen de stemmen in groep.
In het a capella zingen van liederen in groep passen we deze natuurlijke manier van zingen toe en werken we ook verder op de vertolking en intentie van elk lied. De liederen zijn heel toegankelijk en ideaal om nadien thuis of in groep te blijven zingen. Partituren en opnames van de liederen worden via Dropbox gedeeld.
* LESGEVER
Patricia Van Cutsem is zangeres, zangcoach Natuurstem en klankheler. Zingen is haar grote levenspassie die zij met een aanstekelijk enthousiasme deelt op podia, in workshops en coachings. Met haar unieke en veelzijdige natuurstem droeg zij al bij aan vele muziekprojecten waaronder twee vaste muziekgroepen CANNAERTS & VAN CUTSEM en PAKAMUSE.

* DATA: woensdagochtend: 9.30u - 11u
6, 13, 20, 27 feb
13, 20, 27 maart
3, 24 april
8, 15, 22 mei

* PRIJS: € 147
Afwezigheden worden niet terugbetaald.

* INSCHRIJVING
Mail naar vancutsem.patricia@gmail.com
Minimum 10 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Patricia Van Cutsem
Dennestraat 30
2860 Sint-Katelijne-Waver

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 februari 2019 tot 22 mei 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 147,00 €
€ 147,0
Reservaties
Organisatie Patricia Van Cutsem
Links
Trefwoorden natuurstem, zangles, noDanspunt