U bent hier:

11-juliviering : Vlaanderen feest met Belladonna zingt

Concert Amusementsmuziek

Jarenlang organiseert de Raad voor Cultuur van de stad Oudenburg in opdracht van het stadsbestuur een 11-juliviering. Op woensdagavond 10 juli wordt opnieuw gekozen voor een grandioze barbecue en een spetterend optreden van de damesgroep Belladonna zingt. Sinds 2002 komen ze bijeen om meerstemmig te zingen en te musiceren. Pittige muziek uit alle continenten. Krachtige melodieën die raken, vurige zigeunermuziek. Ze bezingen de hoop, de liefde, de vreugde, maar schuwen ook thema's als oorlog, onrecht en ongelijkheid niet. Belladonna (een pittig kruid) wil mensen laten proeven van de rijkdom van diverse culturen.
Hun slogans : Samen zingen heeft iets speciaal. Samen zingen is wat je binnenin voelt naar buiten brengen met je stem, met heel je lijf. Samen zingen doet je stralen op Vlaanderen Feest ! De toegang voor het optreden is gratis en iedereen is van harte welkom, want Vlaanderen viert feest. Kaarten voor de grandioze barbecue kunnen nu al worden verkregen.
Vanaf 17.30 u kan iedereen (mits inschrijving) deelnemen aan het grandioze eetfestijn 'beenhesp met frietjes en allerlei verse groenten' en met voor elk één glas wijn.
Kostprijs : 15 € per persoon (volwassenen) en 10 € voor kinderen onder de 12 jaar. Inschrijven is NOODZAKELIJK voor 7 juli in het RAM.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ipso Facto
Marktstraat 25
8460 Oudenburg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 15,00 €; kinderen onder de 12 jaar: 10,00 €
€ 15,0
Organisatie Raad voor Cultuur stad Oudenburg