U bent hier:

11 juliviering 2019

Concert Pop en rock

Op vrijdag 5 juli 2019 nodigen wij iedereen vanaf 20 uur uit op de terreinen aan de Roomanmolen te Sint-Pauwels voor de jaarlijkse 11 juliviering, georganiseerd door gemeente Sint-Gillis-Waas, in samenwerking met Feestcomité Sint-Pauwels.
Op het programma staan deze editie ‘Dries en de Belgen’ en ‘Bart Herman’.

Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen! Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, de Kreuners, Raymond V.H.G., Doe Maar, Bazart, en zo veel meer. Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest!
‘TUSSEN ONS’ van Bart Herman dekt vele ladingen. Vooreerst de relatie tussen artiest en toeschouwer/hoorder, een band die singer-songwriter Bart Herman hoog in het vaandel draagt. Seizoen na seizoen, show na show wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock en roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij steeds weer iedereen zonder schroom en vol vertrouwen in zijn ziel kijken. Dat doet hij met wat hij het beste kan en het liefste doet: zingen en vertellen. Oude en nieuwe liedjes van eigen hand, nu eens om mee te zingen, dan weer om in te verdrinken. En heel af en toe een sluiks uitstapje naar zijn sluimerend cowboy- en rock and rollverleden, maar dàt blijft uiteraard tussen ons.

Het belooft een sfeervolle avond te worden onder de wieken van de Roomanmolen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Roomanmolen
Pastorijwegel 12
9170 Sint-Gillis-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie gemeente Sint-Gillis-Waas
Contact cultuur.toerisme@sint-gillis-waas.be
03 229 02 04
Links