U bent hier:

11.11.11-fietszoektocht

Het 11 11 11-comité van Zwevegem organiseert een fietszoektocht. Om deel te nemen surf je naar de webpagina www.11.be/zwevegem-fietstocht. Je stort je bijdrage (6 euro) en download zes vragen waarvan je het antwoord zoekt op een van de borden langs het fietsparcours. Er is ook een schiftingsvraag. Na de fietstocht kan je de antwoorden opsturen vanaf de eerder vermelde webpagina.
Om de inwoners uit die vijf deelgemeenten toe te laten om rechtstreeks vanuit hun deelgemeente te starten, loopt het fietsparcours dichtbij de centra van alle deelgemeenten. Het parcours bedraagt 25 – 30 km. Er is uitdrukkelijk geopteerd om zoveel mogelijk te fietsen langs rustige landelijke wegen die tevens gemakkelijk toegankelijk zijn.

Op slechts zes plaatsen langs het parcours staan borden met informatie over de campagne. De informatie volstaat om telkens één vraag van onze zoekopdrachten te beantwoorden. De fietszoektocht is vrij te ondernemen tussen 31 oktober en 11 november d.i. de hele periode van de herfstvakantie, inclusief het daaraan voorafgaande weekend en het erop volgende weekend.

De organisatoren voorzien vijftig prijzen. De vijftig personen die de zoekopdrachten correct beantwoorden en daarenboven het meest nauwkeurig antwoorden op een schiftingsvraag, krijgen bericht waar en wanneer ze hun prijs mogen afhalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Guldensporenfietsweg
Otegemstraat 146
8550 Zwevegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 31 oktober 2020 tot 11 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 6,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie wereldwerkgroep-11.11.11
Trefwoorden vrije start, fietszoektocht, Zwevegem, St Denijs, herfstvakantie