U bent hier:

1000-soortenweekend Kalkense Meersen

Tijdens het 1000-soortenweekend in de Kalkense Meersen kan je vrij wandelen langs diverse infostands, waar je een woordje uitleg krijgt over de rijke biodiversiteit in dit natuurgebied. In de Natuurpuntboerderij Meersenhof kan je doorlopend terecht voor een drankje en een hapje.

Specialisten zullen het ganse weekend in de Kalkense Meersen op zoek gaan om zoveel mogelijk soorten planten en dieren te registreren: we gaan voor duizend soorten!

Op zondagochtend is er ook een geleide vroegochtendwandeling en in de namiddag zijn er geleide gruttowandelingen voor de ganse familie.

Op het slotmoment maken we de resultaten van het 1000-soortenweekend bekend. Het ganse weekend is er de mogelijkheid om ons gloednieuw boek over de Kalkense Meersen aan te kopen. Alle opbrengsten van dit boek gaan naar de uitbouw van het natuurgebied. 

Info

Waar Natuurpuntboerderij Meersenhof
Aard 9
9260 Schellebelle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Organisatie Natuurpunt Scheldeland
Contact antoon.blondeel@skynet.be
+32477321678
Links
Trefwoorden Bijen, Vlinders, Vleermuizen, erkend SCVW, Natuurpunt, planten, paddenstoelen, vogels, campagne, vissen, kevers, ook voor kinderen, slakken, zoogdieren, mossen en korstmossen, Soorten, Insecten en ongewervelden, Amfibieën en reptielen, Nachtvlindernacht, Libellen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over 1000-soortenweekend Kalkense Meersen op UiTmetVlieg.be