U bent hier:

1000 soortendag in Tielt, Wingene en Ruiselede

Voor het derde jaar op rij organiseren we een 1.000-soortendag. Deze keer strijken we op 29 en 30 juni 2019 neer in Tielt, Ruiselede en Wingene.

Verschillende experten zullen gedurende 24u op zoek gaan in de Vagevuurbossen, het Sint-Pietersveld, De Gulke Putten, op de vele weides en langs de grachten. 

Maar er is veel meer. 
Een 1.000-soortendag is 24 uur natuurplezier voor iedereen: van rustige recreanten tot vrolijke kinderen, van vroege vogels tot rasechte nachtuilen. Maak op 29 en 30 juni kennis met onze lokale natuur tijdens één van de vele activiteiten.

Op zaterdagnamiddag kan je fietsen, wandelen, een film kijken of naar vleermuizen speuren.

Op Zondagvoormiddag kan je mee op natuurwandeling of naar het kinderverteltheater gaan.

Het volledige programma vind je op www.westvlaamsehart.be/1000soortendag

De 1.000-soortendag is een samenwerking tussen Natuurpunt De Torenvalk, de gemeenten en ’t West-Vlaamse hart en geniet steun van LEADER Midden-West-Vlaanderen, een Europees programma voor plattelandsontwikkeling. 

Info

Waar Kamphuis 't Haantje
brandstraat 105
8755 Ruiselede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 juni 2019 tot 30 juni 2019
Organisatie Natuurpunt De Torenvalk
Contact Isabel.Lemahieu@UGent.be
Links
Trefwoorden Vlinders, Vleermuizen, erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving, planten, vogels, vissen, kevers, ook voor kinderen, mossen en korstmossen, Inventarisatie & monitoring, Insecten en ongewervelden, Amfibieën en reptielen, Libellen, mossen en korstmossen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over 1000 soortendag in Tielt, Wingene en Ruiselede op UiTmetVlieg.be