U bent hier:

10 Years of MJO / MUZE Jazz Orchestra & Lieven Cambré - GEANNULEERD

Concert Jazz en blues

Ons huisorkest mag dit najaar 10 dikke kaarsen uitblazen en dat wordt elke eerste zondag van de maand gevierd. Na de doortocht van Steven De bruyn en de composities van David Demuynck is het nu de beurt aan Lieven Cambré. Lieven is al van in het begin de drijvende kracht van de blazerssectie en maakte prachtige stukken voor het eerste MJO-album ‘Sweet Horizons’ en voor het pakkende ‘Suite voor de Laatste Mijn’.
De band bestaat vandaag uit Daniel Vanderhoydonks (trompet), Lieven Cambré, Koen Nijs & Stien Carlier (sax), Tim Daemen (trombone), David Demuynck (toetsen), Marco Cirone (gitaar), Rob Vanspauwen (bas) & David La Mela (drums).

Omwille van covid-19 is er geen jamsessie mogelijk.
Info over het MJO vind je hier: www.muzejazzorchestra.com

Op 27 oktober vernamen we het nieuws dat de Vlaamse cultuurhuizen moeten sluiten in de strijd tegen COVID-19 en dat voor minstens 3 weken.
CC MUZE heeft u de laatste maanden op een veilige manier kunnen laten genieten van cultuur. We volgen nauwgezet de strenge voorschriften voor de cultuursector die samen met de virologen uitgewerkt zijn. We hopen dit snel terug te kunnen doen maar voorlopig schrappen we noodgedwongen alle geplande voorstellingen, concerten, expo’s... Samen moeten we het virus verslaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC MUZE
Marktplein 3
3550 Heusden-Zolder

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 1 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CC MUZE
Contact tickets@muze.be
011 80 80 98