U bent hier:

04/09/2017 Start Yoga Beginners (18 weken) WACHTLIJST

Cursus of workshop Gezondheid en wellness

In haar meest complete vorm is yoga een persoonlijk proces van Bewustwording en groei richting Zelfrealisatie. Eerst dienen we Inzicht te verwerven; inzicht in ons lijden leidt tot het ontwikkelen van Zelfkennis. Dit is een geleidelijk en diepgaand proces waarbij stilstaan en de tijd nemen voor bewuste reflectie en oefening belangrijk is.
Je krijgt het beste mee uit 2 grote tradities:
- Beoefening van âsana’s volgens de viniyoga traditie (Shrî Krishnâmachârya (leraar van B.K.S. Iyengar, K. Pattabhi Jois, Indra Devi).
-Relaxatie en meditatie wordt aangeleerd volgens de traditie van de Himâlaya’s zoals onderwezen door Swâmî Râma en Swâmî Veda Bhâratî.
Eerste les = GRATIS PROEFLES BEGINNERS
woensdag 30/08/17 (18u20-19u45) +
maandag 04/09/17 (20u15-21u45). Lessen lopen tot eind januari, daarna kan je doorstromen naar de gevorderden. Er is geen les tijdens schoolvakanties.

Viniyoga is geen yogastijl; 'vini' betekent aanpassing. De oefenwijze dient aangepast te worden aan het individu - we zijn immers allemaal uniek. Oefening brengt snel resultaat, net omdat iedereen oefent volgens de eigen capaciteit, vanuit aandacht, mildheid en door overbodige spanningen los te laten. Je leert lichaamshoudingen, ademtechnieken, relaxatie en meditatie. Voor meer info zie mijn website.

Ik ben leraar onder de koepel van Seva Yoga Kempen en erkend door de Yogafederatie van de Nederlandstaligen in België (YFNB) die erkend is door de Europese Yoga Unie. Mijn opleiding had een duurtijd van 5 jaar met meer dan 700 lesuren en omvatte onder andere: scholing in de technische grondvesten en filosofische basis van yoga ; in filosofie en psychologie van yoga ; in anatomie van het bewegingsapparaat ; in de technieken van âsana ; prânâyâma ; mudrâ ; in de algemene fysiologie en haar toepassing in yoga ; in didactiek en methodologie, in observatie en oriëntatie van de praktijk ; in het opstellen van verantwoorde en doelgerichte oefenschema’s voor zowel individueel als collectief onderwijs ; in het geven van collectieve en individuele yogalessen alsook planning van een schooljaar, in de technieken van Prânâyâma ; in Stilte ; in Meditatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Per-Neser, Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
2250 Olen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 september 2017 tot 29 januari 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Basisprijs: € 115.00
€ 115,0
Reservaties
Organisatie seva yoga kempen
Links