Hedendaagse & culinaire etiquette, met degustatie
Za 6 dec
Afgelopen

V@MO culinair: Hedendaagse en culinaire etiquette

Info

Hedendaagse en Culinaire Etiquette Workshop: incl. degustatie van 2 glazen wijn en 4 stukjes biologische boerderijkazen

Een mooie gedekte tafel of etentje volgens de regels van de etiquette kan een bron van geluk zijn.
Franky frist de gedragsregels opnieuw op:
Hoe ontvang ik mijn gasten? Hoe hou ik mijn glas vast? Wie zit waar aan tafel? Wat is een gepast geschenk voor de gastheer of –vrouw ? Hoe leg ik mijn bestek op tafel ? GSM- en kledingetiquette?

Op een ludieke manier zet Franky alle regeltjes op een rij.

Praktisch:
* Datum: zaterdag 6 december 2025
* Plaats: OC Mandelroos | Gemeenteplein 1 | 8780 Oostrozebeke
* Start: 15 u.
* Duurtijd: 2 uur
* Prijs: € 25/pp, incl. degustatie: 2 glazen wijn en 4 stukjes biologische boerderijkazen met stokbrood
* Max. 30 deelnemers
* Lesgever: Franky Malbrancke, technisch adviseur en docent 'Ter Duinen, Koksijde'

Deelnameprijs: 25 euro/pp
Reserveer je deelname onlne: https://vamo.ticketsforme.be/ticketsDetailNew.aspx?ID=237

Info? vamo.cultuur@gmail.com of 0495 46 75 46
Betaling: KBC BE11 7360 3901 1848

Wanneer?

tot
Afgelopen

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 25,00

Meer Cursussen of workshops