U bent hier:

Wielercafé Belsele Sportief in feesttent aan gemeentehuis Belsele

Locatie Cultuur- of ontmoetingscentrum

Ter gelegenheid van Belsele Kermis organiseert Belsele Sportief een authentiek wielercafé met terras in een feesttent aan de aankomstlijn van de 4 geprogrammeerde wielerwedstrijden.
De organisatoren bieden volgend gratis programma aan:
Vrijdagavond 7 juni 2019: Wielercafé met oude wielerliedjes en huldiging winnaars wielerwedstrijd.
Zaterdag 8 juni 2019: vanaf 13 uur: Start en aankomst van 2 wielerwedstrijden Junioren Heren en Dames Elite met aansluitend de huldiging van de winnaar junioren en de winnares Dames Elite wielerwedstrijd. Wielercafé met oude wielerliedjes.
Zondag 9 juni 2019: van 10 tot 20 uur: "Met Belsele Sportief op den Aperitief", met muzikale animatie, oude wielerliedjes, préhistorie en open terras voor o.a. wielertoeristenclubs.
Vanaf 16 uur: gratis optreden van "The Golden Years Band", muzikale ambiance met songs uit de jaren 60-70-80 en 90.
Dinsdag 11 juni 2019: Wielercafé met vanaf 13u20: Ploegenvoorstelling en rechtstreekse informatie van het koersverloop Interclub "Kampioenschap van het Waasland" voor elite, elite z/c en U23 te Belsele-Waas, huldiging winnaars en receptie. Oude wielerliedjes en dansmuziek. Sluiten kermis.
Streekbiertjes, koffie met vlaaien. Iedereen welkom.

Info

Waar Belseledorp 76
9111 Belsele (Sint-Niklaas)

Hoe geraak ik hier?

Trefwoorden "kermis", "ontspanning", vlaaien, rijstpap, streekbieren, Folkfestival, wielercafe, wielerwedstrijden, wielertoeristenclubs, gezellige wielerbabbel met muzikale animatie, muzikale animatie, dorpsfeesten, kermis, feest, coverband, The Golden Years Band, interclub, kampioenschap van het Waasland

Agenda

Toon volledige agenda van Wielercafé Belsele Sportief in feesttent aan gemeentehuis Belsele