U bent hier:

Pop-up Suikerstad

Locatie Natuurgebied of park

Yes, het zomert in Suikerpark

WELKOM IN SUIKERSTAD 2020

Herinner je je nog de Suikercup van twee jaar geleden? De site van Suikerpark werd tijdens het WK omgetoverd tot een heus WK-dorp met bars, foodtrucks en natuurlijk een gigantisch TV-scherm. Dit jaar komt er geen EK-dorp, maar dat betekent niet dat er geen leven zal zijn in Suikerpark: welkom in Suikerstad 2020!

Activiteiten voor jong en oud
Suikerpark wordt dé place-to-be deze zomer. Stad Veurne en Projectontwikkelaar ION, WVI zorgen van 16 juli tot 16 augustus voor een ruim aanbod aan pop-upactiviteiten op de site:

- In de pop-upbibliotheek kan je snuisteren tussen tal van boeken en magazines. In en rond de bibliotheek kan je rustig zitten en je laten meeslepen door een spannende thriller of avontuurlijk stripverhaal.
- Een virtueel miniconcert van de pop-upmuziekschool brengt de nodige muzikale sfeer. Ontspanning verzekerd!
- Lokale cultuur opsnuiven kan in het pop-upmuseum, waar je een blik kan werpen op de surrealistische en kleurrijke visie op de wereld van Trebla, een Veurnse kunstenaar uit de vorige eeuw.
- Afspreken met vrienden doe je deze zomer in de trendy pop-up urban bar. Een verfrissend drankje met de rijzende Suikertorens als decor: hét recept voor een heerlijke zomerdag!

Suikerpark for kids
Ook de kinderen kunnen helemaal ontspannen in Suikerstad 2020. Het speelplein staat garant voor urenlang speelplezier. In de kinderboerderij maken de kids kennis met heel wat dieren zoals kippen, konijnen, geiten, schapen... Goed voor schattige taferelen en een gezellig familiemoment!

Kom zeker eens langs tussen 16 juli en 16 augustus en proef van de sfeer in Suikerpark!

#ikzomerwestvlaams

Info

Waar Suikerpark
8630 Veurne

Hoe geraak ik hier?

infotoerisme@veurne.be
058 33 55 31