U bent hier:

PASTORIES VAN KAMPENHOUT

Locatie Monument

Zondag 9 september nodigt heemkring Campenholt i.s.m. de cultuurdienst u uit om de pastorieën te bezoeken, nu de restauratie van de kleine pastorie volledig achter de rug is (en de grote aan de buitenzijde).
In de voormiddag is het aan de kinderen tot 12 jaar! Met een doe-boekje mogen de kinderen (ouders mogen mee) het ‘Geheim van de pastorie’ ontfutselen via een spannende fotozoektocht. Dit kan tussen 10 en 12 uur, vrij aan te melden, gratis deelname. Uit alle ontvangen doe-boekjes worden twee winnaars getrokken die een pakketje stripalbums krijgen!

In de namiddag, van 13 tot 18 uur worden er begeleide rondleidingen voorzien. Elk uur vertrekt er een gids voor een bezoek in en om de beide pastorieën. De laatste groep vertrekt om 17 uur.
Inschrijven verplicht via heemkring@kampenhout.be of 016/65 99 39. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt, gratis deelname.

Info

Waar Gemeentehuisstraat 16
1910 Kampenhout

Hoe geraak ik hier?

heemkring@kampenhout.be
016/65 99 39
Trefwoorden owner-omd-2018, Uitzonderlijk open, Herbestemming en restauratie, Religieus erfgoed, beschermd monument, Reservatie verplicht, Open Monumentendag 2018