U bent hier:

Middagconcert AMUZ Antwerpen

Locatie Cultuur- of ontmoetingscentrum

Afwisseling is bij NEOS ook in de programmering van muzikale optredens troef. Dit is een 'première'. Een waagstuk voor sommige bestuursleden, een experiment in ieder geval: een MIDDAGCONCERT in AMUZ, de voormalige Sint Augustinuskerk in de Kammenstraat in Antwerpen. Op onze ‘Baroque shock’-wandeling was Sint Augustinus al de indrukwekkende afsluiter, hiermee voegen we aan dit uitzonderlijke kader een belevenis toe.
Voor ons musiceren op vrijdag 1 maaart om 12 uur HRAYR KARAPETYAN (viool) en HASMIK MANUKYAN (piano) in werk van onder meer Mozart, Prokofief en de Falla, maar ook van L.Callens en S. Zakaryan. Een programma dat niet alleen de overtuigde melomaan doet watertanden, maar ook de muzikale leek voldoende variëteit in de klankbeleving biedt om ook de hedendaagse partituren te smaken.
Samenvattend: voor het NEOS-bestuur een experiment qua tijdstip en kader. Voor jullie hopelijk een première die als dusdanig gewaardeerd wordt.
Praktisch:
Wanneer: vrijdag 1 maart 2019 om 12.00 uur; (deuren open om 11.15 uur);
Waar: AMUZ – Kammenstraat 81 – Antwerpen; verplaatsing op eigen kracht; openbaar vervoer aanbevolen;
Bijdrage NEOS-leden: €13, nog-niet-leden €15, drankje vooraf inbegrepen; te betalen vóór 10 februari op rekening NEOS: IBAN BE10 7330 5229 0104; wie eerst komt, eerst maalt; betalingen in overtal komen op een wachtlijst;
Info: neosschildesgravenwezel@gmail.com of 03 658 24 38 (Walter Haentjens)

Info

Waar Kammenstraat 81
2970 Schilde

Hoe geraak ik hier?

neosschildesgravenwezel@gmail.com
03 658 24 38