U bent hier:

Mercado

Locatie Horeca

In hartje Antwerpen, op het kruispunt van het historische stadscentrum, het modekwartier en de winkelstraten, vind je (Super-) Mercado. De eerste echte food market in België met daarnaast plaats voor evenementen en cultuur.
Naar voorbeeld van de Torvehallerne in Kopenhagen, de London Food Hall en Mercado de San Miguel in Madrid brengen we het concept van de overdekte food markets en hun feestelijke, zuiderse marktsfeer naar Antwerpen. In het voormalige postkantoor op de Groenplaats ontstaat een mekka van eetcultuur, een unieke plek, rijk aan geschiedenis.

Deze iconische locatie wordt een ware foodie heaven, waar je van de hele wereld proeft, nieuwe smaken ontdekt en kennismaakt met cutting edge producten en gerechten. Vers, authentiek, en vooral lekker.

Alles kan en iedereen is welkom. Hier vind je bereide gerechten, verse ingrediënten en de laatste culinaire trends van jong en gevestigd talent.

We vullen de hal met muziek van opkomende Antwerpse bands en DJ's, die je meevoeren en de ervaring compleet maken. Ons doel is je te inspireren en prikkelen. Een nieuwe culinaire hotspot, een boqueria Amberes, paradijs voor je zintuigen in hartje Stad.

Een microcosmos voor foodies, creatievelingen en nieuwsgierigen en een nieuwe trekpleister voor Stad Antwerpen.

Info

Waar groenplaats 43
2000 Antwerpen
info@super-mercado.be