U bent hier:

Kasteel van Bellinghen

Locatie Monument

Kampenhout in onderhoud
Ons erfgoed bestaat enkel en alleen door ons verleden niet te laten verloederen. Voor Open Monumentendag presenteert Kampenhout dan ook’ entertainment’ in de meest letterlijke vertaling van het woord: onderhoud. Het recent gerestaureerde kasteel van Bellinghen vormt het aanknopingspunt en decor voor tal van traditionele activiteiten in een nieuw sausje: van locale witlovbier tot ijsjeskraam, van hippe taxidermie tot hedendaagse schilderkunst.
Maak een tijdreis via foto’s en muziek door dit kasteel, jongenstehuis, muziekschool, filmdecor en gerenoveerde gezinswoning. En laat je ondertussen volop entertainen door opkomend kunst-talent. De kinderen kunnen zich amuseren via foto-zoektocht, schilderen en spelen met de konijnen in de ruime tuin. Een geslaagde zondag voor fijnproevers en puinruimers, harde werkers en genieters, voor weeskind en kasteelheer.

Info

Waar Gemeentehuisstraat 32
1910 Kampenhout

Hoe geraak ik hier?

0476627597
Trefwoorden Kasteel, eerstedeelname-organisatie-2019, eerstedeelname-locatie-2019, beschermd monument, Uitzonderlijk open, Europees thema, Privéwoning, Brochure betalend, Open Monumentendag 2019, owner-omd-2019, omd-2019-official