U bent hier:

JeZelf Zijn

Locatie School of onderwijscentrum

VAN JE EGO NAAR JE WARE NATUUR
Jij bent een prachtig wezen en je beschikt over alles in jou om een vervullend leven te creƫren.

Maar in het zoeken naar jouw plekje in de samenleving ben je geleidelijk de voeling met je ware Zelf en met jouw energie verloren. Je leerde al snel dat je je beter kon aanpassen en eerder anderen vertrouwen dan te luisteren naar je eigen innerlijke stem en gevoel.
En daar zijn heel wat van je problemen ontstaan... je bent gestopt met voelen en je bent beginnen verdwalen in je hoofd, waardoor je jeZelf nog nauwelijks ervaart en soms moeilijk jouw richting kunt vinden.

Al de gebeurtenissen in je leven tot hiertoe, leverden jou dan ook een beeld op van wie je denkt te zijn en hoe het leven in elkaar steekt. Je bent beginnen geloven in dat beeld, in je ego-persoonlijkheid als jouw identiteit, jouw realiteit en daarin beperk je eigenlijk jezelf in elk gebied van je leven.

Zijn wie je echt bent, jouw diepste verlangen...

Wanneer je begint te zien en vooral te ervaren dat jij dat niet bent, ga je je steeds vrijer voelen en verschuift jouw bewustzijn van je ego-persoonlijkheid opnieuw naar je ware natuur. Je hoeft dan ook niet aan jezelf te werken om een nog beter en mooier beeld in de wereld te sturen. Je hoeft je niet groter of kleiner voor te doen dan je bent, je hoeft je niet met anderen te vergelijken, je hoeft geen strijd aan te gaan, je hoeft niet de beste of perfect te willen zijn. Je mag gewoon zijn wie je echt bent en de dingen doen die bij jou passen.

Wil je graag opnieuw afstemmen op jeZelf, op jouw energie? Leren luisteren naar je lichaam, kunnen omgaan met emoties en gedachten? Ontdekken wie jij echt bent? Weten, voelen en kiezen wat juist is voor jou?
Innerlijke rust vinden?
Op een nieuwe manier met je uitdagingen en andere mensen leren omgaan?Je bewustzijn verruimen en jouw potentieel verkennen? Vanuit al dat moeten en doen, naar meer kunnen ZIJN?

Info

Waar Ardooisestraat 8/7
8870 Izegem

Hoe geraak ik hier?

info@jezelf-zijn.be
0497883548
Trefwoorden Bewustzijn, Meditatie, burn-out, hooggevoeligheid

Agenda

Toon volledige agenda van JeZelf Zijn