U bent hier:

Holiday Suites De Panne

Locatie Recreatiedomein of centrum

De Panne laat de Belgische kust in schoonheid eindigen. Net voor de grens met ‘La Douce France’ ligt deze schat van een vakantieoord. Wie aan De Panne denkt, denkt automatisch aan het land van Plop & Co. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het één van de grootste troeven van de omgeving is, maar De Panne is veel meer dan dit: het is een speelterrein voor elke leeftijd.
De Panne brengt je helemaal tot rust. Op het brede strand hoef je nooit te zoeken naar een plaatsje. Vlakbij kun je trouwens heerlijk wandelen in het nabijgelegen natuurreservaat. Fietsers en wandelaars kunnen zich uitleven langs de talloze fiets- en wandelroutes doorheen de idyllische polderdorpjes. De sportievelingen kunnen zowel aan zee, in de duinen als in de schitterende natuurgebieden genieten van de zuivere zeelucht. Zalig om te watersporten, paard te rijden, te golfen of te vissen.

In De Panne bieden we vakantieappartementen aan van 2 tot 7 personen. Deze liggen op 800 meter van de zeedijk en bieden alle noodzakelijke comfort om van jouw vakantie een topper te maken.

Helaas kunnen we geen huisdieren toestaan in onze residenties in De Panne. Wil je toch je huisdier meenemen? Dan raden we onze residenties in Bray-Dunes aan op slechts 7 km van De Panne. Hier vind je vakantieverblijven met hetzelfde comfort, maar kan ook je huisdier meegenieten van een leuke vakantie.

Info

Waar Kerkstraat 2
8660 De Panne

Hoe geraak ik hier?

info@holidaysuites.be
+32 (0)2 588 03 03
Trefwoorden Holiday Suites, De Panne, vakantie, Belgische kust