U bent hier:

Het paardenpad

Locatie Natuurgebied of park

Paarden zijn van nature alert en gefocust op hun omgeving. Ze zijn heel gevat voor emoties en intenties van andere paarden in hun kudde. Daardoor kunnen ze heel goed samenwerken en reageren ze heel gevat op gevaar in hun omgeving. Dit verhoogt hun kans op overleven in de natuur. `
Op diezelfde manier kunnen paarden heel sensitief reageren op mensen. Ze gaan non-verbaal in conversatie met ons. Ze geven enkel feedback, ze hebben nooit een oordeel klaar. Zo kan je u nog meer bewust worden van wat jou bezig houdt of hoe je in het leven staat. Deze info kan meenemen in je dagelijkse leven.
Zoals paarden in kudde samenwerken, werken wij als mensen in een team. Als we deze 2 teams elkaar laten ontmoeten, krijg je heel veel informatie over uw rol in jouw team. Thema’s zoals leiderschap, communicatie, efficiëntie en samenwerking worden hierin verduidelijkt door het paard.

Wil je eens ervaren hoe paarden communiceren met elkaar en met jou? Wil je kennis maken met hoe een paard de mens spiegelt? Zou je dit eens willen voelen en ervaren?

Adres: Jennekensstraat 301 te Rillaar (Aarschot)
Tijd: 10u tot 13u
Prijs: 20 euro
Inschrijven op voorhand – telefonisch of via mail:
Melanie: 0497 11 68 19/ melaniewittockx@gmail.com
Mia: 0473 97 24 54/ hetpaardenpad@gmail.com


Alle oefeningen gebeuren naast het paard.
Aangepaste kledij naargelang de weersomstandigheden en stevige schoenen die tegen modder kunnen.
Koffie, thee en water zijn voorzien, samen met een koekje.
We sluiten af met warme soep.

Info

Waar Jennekensstraat 301, 3200 Aarschot
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

melaniewittockx@gmail.com
0497116819