U bent hier:

FitStudio

Locatie Sportcentrum

FitStudio is een initiatief van FitCoach Couple Annelies Valepyn en Virgil Ergo. Als ervaren professionele FitCoaches helpen zij jou in de FitStudio naar JOUW doel: afslanken, sportprestaties verbeteren, opbouwen van spiermassa, verstevigen, meer energie & vitaliteit, gezonder leven, deel uitmaken van de FIT community,...het kan allemaal in de FitStudio in Desselgem.
FitStudio bestaat uit 3 onderdelen:
De FIT Studio’s: 3 sportzalen voor heel wat diverse groepslessen (met TOP team van ervaren lesgevers), maar ook voor Personal Training op maat, Small Group Training en de nieuwe technologie E-FIT (fit in 20 minuten MET resultaat)!

De FIT Shop: de enige shop in de regio waar je een groot aanbod van gezonde voeding (suikervrij en caloriearm) en kwalitatieve sportvoeding kan terugvinden van diverse exclusieve merken (PRO10 Pharma, Rabeko, Xavie’s Granola, Oaksdale sportvoeding, Performance). Maar er is meer...we zijn de enige in zo’n soort dankzij de begeleiding die je er ook nog eens (indien gewenst) bij krijgt. Kortom: voor een voedingsschema en advies op maat moet je bij FitStudio & FitCoaches Annelies & Virgil zijn.

De FIT Bar: hier kan je deel uitmaken van onze FIT community en gezellig (én gezond) napraten met een origineel drankje en gezond hapje na de sportinspanning :-) Maar je kan in de FIT Bar ook terecht voor een gezonde lunch (bagels, wraps, smoothies, soep, tapas), een gezonde snack of gewoon voor een leuke babbel.

Kortom: FitStudio is uniek in z’n soort en heeft voor iedereen wat te bieden. Ook voor bedrijven en zelfstandigen hebben wij de gepaste B2B oplossingen op maat, zoals ons concept Fit @ Work. Kom zeker eens een kijkje nemen in Desselgem, FitCoaches Annelies en Virgil zullen jullie met open armen ontvangen.

Info

Waar Liebaardstraat 154
8792 Desselgem (Waregem)

Hoe geraak ik hier?

info@fitcoach.be
056 49 01 75