U bent hier:

Felix Fotoca(t)fé

Locatie Horeca

Gedurfd … Ongezien … Origineel …
Kom het met de eigen ogen bekijken. Verwelkomd worden door een tiental spinnnende poezen. Genieten van flitsende fotografie terwijl een geurende kop koffie of het aroma van een geestrijk gebrouwd biertje de smaakpapillen prikkelen. Het kan … in Zedelgem.
De laatste jaren heeft "de fotografie" een ware (r)evolutie ondergaan. Onze dagdagelijkse wereld wordt overspoeld met beelden. Met de momentele voor janneke- en jan-en-alleman beschikbare toestellen om beelden te maken, worden de multi-media toepassingen overspoeld met beelden. Maar de basis van de fotografie is nog steeds hetzelfde gebleven … namelijk "Schrijven met Licht". In het Verre Oosten hebben we de oosterse kijk op fotografie van naderbij bekeken. Met deze ervaringen hebben wij, Kristien (10 jaar uitbaatster van de Claeverbilck -Veldegem) en Kurt (4e generatie van de fotografen-familie Vansteelant), de creatieve en culinaire handen in elkaar geslagen. Vroeger kon men bij de kapper een pintje drinken. Twee ondernemers onder één dak. Waarom zou dit nu niet meer kunnen? Tijdens een citytrip in Boedapest, bezochten we een poezencafé. Daar we beiden poezenliefhebbers zijn, was de knoop vlug doorgehakt om deze 3 troeven … fotografie-café-poezen … te combineren in FELIX' FOTOCA(T)FE.
De poezen zijn afkomstig uit dierenasielen of vondelingen en zijn 'onze kindjes'. Ze kunnen niet worden geadopteerd. In een geheel eigen gemaakt interieur vol curiositeiten, hebben de poezen hoekjes genoeg om zich af te zonderen als het wat te druk wordt.
Kortom, "Felix' Fotoca(t)fé", is een oase van huiselijke rust, waar elk zijn eigen ogen de kost kan geven en kan genieten van een rariteitenkabinet vol curiositeiten of even kan worden teruggeflitst in de tijd.

Altijd welkom om te genieten bij ons …
Felix, Romanie, Flavie, Camiel, Irma, Burga, Cissen, Guust en Georges
Kristien en Kurt

Info

Waar Groenestraat 45
8210 Zedelgem
050208651