U bent hier:

Docks Dome

Locatie Openbare ruimte

DOCKS DOME
DOCKS DOME de nieuwst revolutionaire event plaats in Brussel!
De event plaats DOCKS DOME, gelokaliseerd op het dak van de shopping district Docks Bruxsel, verschilt zichzelf met de andere door zijn unieke stijl en zijn innovatieve concept. Met zijn 3000 m² oppervlakte en zijn capaciteit om 1400 personen te ontvangen, is DOCKS DOME de perfect plek voor zakelijke evenementen, conferenties, presentatie, award ceremonie, walking dinners, cocktails, lancering van nieuwe auto’s, concerten, privé evenementen, …
De ruimte biedt u een natuurlijke licht van de grote ramen. Twee terrassen, bekleed met een latwerk, biedt u een prachtig zicht van Brussel. Binnen in, zijn de muren bedekt met prachtige blauwe nachtelijke behangsels, en de ruimte kan in 3 zones worden aangepast afhankelijk van de configuratie van de gekozen evenement.
Een professioneel team is altijd beschikbaar voor u rond te leiden in de realisatie van u ideeën. Een ondergrondse parking met 1700 plaatsen zijn ook tot u beschikking. DOCKS DOME is goed gesitueerd en toegankelijk met de trein, tram, bus, waterbus, en auto.

Info

Waar Lambermontlaan 1
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

info@docksdome.be
+32 486 43 43 32

Agenda

Toon volledige agenda van Docks Dome