U bent hier:

CITO in Bosland - Lommelse Sahara

Locatie Natuurgebied of park

CITO in Bosland - Lommelse Sahara
Vermits dit een druk bezochte plaats is door geocachers en ook door toeristen lijkt het mij de geschikte week voor hier eens een gezellige opruimactie te ondernemen samen met andere geocachers.

Deze CITO valt nog net binnen de jaarlijks gekende
CITO week waarbij ook een
souvenier mee te verdienen valt :-).

Wat te verwachten:
•Om 09.30h verzamelen we op de parking vlak voor bosland - Lommelse Sahara bij taverne de Lossing (Lossingsweg 21) in Lommel gelegen langs de Gestelse Dijk.
•Om 09.45h gaan we over tot uitdelen van materialen die we nodig gaan hebben tijdens de CITO. Er liggen hier ongeveer 25 caches in de omgeving waar we een listing van hebben gemaakt met 10 leukste caches die je zeker meegenomen moet hebben na het CITO event, 1 van de mogelijke caches is hier een T5 cache die binnen handbereik ligt een een EARTH cache in de Lommelse Sahara.
•Om 10.00h gaan we allen gezamelijk aan de slag met de opruimactie richting Lommelse Sahara waar er ook nog een cache kan meegenomen worden voor diegene die hem nog niet hebben https://coord.info/GC5QHHW.
•Om 12.30h is er een gezamelijk einde voorzien waarna we kunnen overgaan tot het spotten van trackable items en het ruilen van woodies. In samenwerking met Brasserie De Lossing voorzien we voor jullie een heerlijke verse soep voor al het harde opruimwerk. Jullie kunnen hier ook gebruik maken van de Toiletten. Indien het weer ons gunstig gezind is gaat alles door op het buitenterras, bij regen het overdekt verwarmd terras.
•We voorzien een speciale bonus die je op het einde van het event kunt loggen, waarbij jullie na het loggen een GRATIS WOODIE krijgen en een mooie banner.

Wij voorzien jullie van materialen
die je kan gebruiken tijdens deze CITO zoals handschoenen, grijptangen, vuilniszakken. Al wie dit heeft mag het natuurlijk zelf meebrengen.

Voor meer info kan je terecht op de volgende link: https://coord.info/GC7C9P8

Info

Waar Lossingsweg 21
3920 Lommel

Hoe geraak ik hier?

0494883563