U bent hier:

Bibliotheek Mortsel

Locatie Bibliotheek of documentatiecentrum

Mensenrechtenweek in Mortsel in samenwerking met Amnesty International van 1 december tot 14 december 2018
Al een aantal jaar organiseert Amnesty met succes een schrijfmarathon in Antwerpen. De situatie voor individuen en groepen die om politieke en/of religieuze redenen in gevangenissen zitten, verbetert hierdoor aanzienlijk.

Brieven schrijven kan levens redden! Het is één van de meest effectieve actiemiddelen om iemand wie onrecht aangedaan is te helpen.
Het is stilaan een traditie dat Mortsel samen met Amnesty International op dat moment mensenrechten extra in de kijker te zet.
Ook dit jaar zal het GROS in Mortsel Amnesty International opnieuw ondersteunen om aandacht te besteden aan dit belangrijk maatschappelijk evenement.
Er zullen weer brieven geschreven worden en Mortsel organiseert samen met de lokale groep van Amnesty een schrijfmoment in de Bibliotheek op woensdag 12 december van 10u tot 12u en van 14u tot 17u en op donderdag 13 december van 14u tot 20u.

Verder zullen Amnesty vrijwilligers en GROS medewerkers eind november in winkels en horecazaken gratis affiches aanbieden. Zij worden vriendelijk uitgenodigd deze op een zichtbare plaats aan te brengen.
Zonder uw steun is deze strijd niet mogelijk. Help mensen in nood en doe mee aan de schrijfacties !

Info

Waar Eggestraat 32
2640 Mortsel

Hoe geraak ik hier?

Agenda

Toon volledige agenda van Bibliotheek Mortsel