U bent hier:

Bedeling plantgoed 9/11 aan Gemeent loods Schoolstraat z/n 1570Tollembeek

Locatie Natuurgebied of park

De natuur is bedreigd. Nochtans zorgt ze voor positieve effecten op onze gezondheid en locale voedsel-voorziening.vzw De Mark werkt met vrijwilligers, leden aan natuurbehoud, herstel en educatie sinds 1988.Hogergenoemde planten zijn essentieel voor oa. voedsel, de natuur en insecten voor de bestuiving!
Zonder bestuiving ontstaan er immers geen vruchten en ook geen zaden.Daarom voorzien we specifieke hagen,-bosjes en struiken voor insecten,vlinders en bijen. Zo wordt de natuurlijke habitat nagebootst die aansluit op de voeder- en broedgewoonten van de verschillende soorten vogels. Vogels zijn essentieel voor onze overleving. Zonder vogels komen onze gezondheid, economie en voedselproductie in gevaar.
De meeste fruitbomen zijn als struik, laag,half en hoogstam verkrijgbaar. Dat zorgt voor prachtige bloesems, meer kleur en variatie in de lente en zomer.Heerlijk om met je (klein) kinderen zelf kleinfruit (bessen),zacht en hardfruit smullen en koken.Voor wie beschikt over voldoende ruimte , kan vogel-, vlinder-,bijen- en rozenbosjes aanplanten.Zo bekom je een levende tuin om de natuur te zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rond je eigen huis wordt het gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.
Bestelling afhalen op 9/11 van 10 tot 11 u Gemeentelijke Loods

Info

Waar z/n
1570 Galmaarden

Hoe geraak ik hier?

andreprove@skynet.be
054/589.217