U bent hier:

Avondopenstelling Gallo-Romeins Museum | National Geographic

Locatie Museum of galerij

National Geographic Nederland/België organiseert samen met het Gallo-Romeins Museum een avondopenstelling van de expositie Timeless Beauty. Ontdek het vrouwelijk schoonheidsideaal uit de Romeinse tijd en vergelijk dit met hedendaagse fotografie van de Belgische kunstfotograaf Marc Lagrange. Geniet van archeologische voorwerpen, Romeinse teksten en topfotografie.
Gedurende de speciale avondopenstelling kunt u een korte presentatie van Bart Distelmans (coördinator van Timeless Beauty) bijwonen, kiezen voor een (fotografie)rondleiding en ook de vaste openstelling over de mens van de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd bewonderen.

Voor de fotografieliefhebber is er ook een speciale fotografierondleiding. Samen met een professioneel fotograaf verken je de expositie. De focus hierbij ligt op het leven en werk van de in 2015 overleden kunstfotograaf Marc Lagrange. Je verneemt hoe de vakman te werk ging en krijgt inzicht in zijn unieke stijl. Samen met de gids analyseer je een aantal van zijn foto’s.

Info

Waar Kielenstraat 15
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

marketing@natgeo.nl