U bent hier:

WIN tickets voor Bokrijk!

Vakmanschap troef

Bokrijk mocht eerder deze week een Ultima (Vlaamse cultuurprijs) in ontvangst nemen voor zijn cultureel ondernemerschap, en iedereen die het Limburgse openluchtmuseum al eens bezocht weet waarom. Je leert er alles over het vakmanschap van vroeger, vandaag en morgen. In 2019 is de beurt aan de oude stiel van het bier brouwen, dus rep je naar Genk en ontdek alles over Belgiës meest geliefde drankje. Bokrijk heeft bovendien nog heel wat ander leuks te bieden: steek je handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers, waag je aan oude volksspelen in een nieuw jasje of geniet gewoon van de prachtige natuur. 

 

De wereld van Bruegel

Op dit moment houdt Bokrijk nog even een winterslaap, maar vanaf 6 april zwaaien de poorten van het museum weer open, mét een gloednieuwe tijdelijke tentoonstelling: De wereld van Bruegel. Want Bokrijk en Pieter Bruegel hebben meer met elkaar te maken dan je denkt: via een inspirerend parcours, een interactieve game of een theatervoorstelling duik je helemaal in de wereld van de Vlaamse meester. 

 

Win!

Begint het al te kriebelen om ook eens naar Bokrijk te trekken? Dat treft, want UiTinVlaanderen.be geeft tien duotickets weg. De tickets zijn geldig vanaf 6 april. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot donderdag 7 maart, winnaars krijgen hun tickets thuis toegestuurd.